Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Grúzia körutazás

Utazás alapadatai

Repülő
2 felnőtt
2019-10-11, 7 nap / 6 éj
Grúzia körutazás
Reggeli
Kétágyas szoba
Teljes ár
405.391 HUF

Le ne maradj!
Okos ajánlat

Program

1. nap   Elutazás Budapestről a Wizzair menetrendszerinti járatával.

2.nap    Érkezés Kutaisibe a kora hajnali órákban, ahol a helyszínen magyarul beszélő idegenvezetőnk várja utasainkat, majd transzfer a szállodába, ahol pár óra pihenést biztosítunk. Kora délután meglátogatjuk Kutaiszit és a város fölé emelkedő Bagrati székesegyházat. Ezt követően megtekintjük a lenyűgöző Martivili kanyont. Vacsora és szállás a 3*-os szállodában.

3. nap   A reggelit követően elutazunk Tbiliszi felé, de útközben meglátogatjuk a freskókkal gazdagon díszített Gelati kolostort, amely a Grúz aranykorban épült. A második megállónk a Motsameta kolostor, melyet festői helyen építetett két testvér (David és Konstantine Mkheidze hercegek), akik az életüket adták Georgiáért egy 8. századi csatában. Utazás Tbiliszibe, az éjszakát egy 4*-os szállodában töltjük.

4. nap    Szabadprogram vagy fakultatív program lehetőségek.
Egész napos városnézés Tbilisziben, ami alatt megtekintjük a hangulatos óvárosi részt, sétálunk Abanotubaniban a fürdők kerületében, majd megtekintjük a Sion székesegyházat, a Szent Háromság templomot és a Béke hídját. A Mtsasminda-hegyre libegővel megyünk fel, ahonnan csodás panoráma nyílik a városra.
Este fakultatív Grúz vacsoraprogram folklór programmal.
Éjszaka a 4* szállodában. 

5.nap    Szabadprogram vagy fakultatív program lehetőségek.
Az egész napos kirándulásunk keretin belül elutazunk a Kaukázus hegyvonulatai között fekvő Ananuri erődhöz. Majd tovább utazunk a hágón keresztül Stephantsmindába. Itt választhatunk, hogy felsétálunk vagy dzsipekkel felmegyünk a Gergeti Szentháromság templomhoz (helyszínen fizetendő), ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Kazbegi 5047 méter magas hegycsúcsára. Éjszaka a 4* szállodában.

6. nap   A reggelit követően elhagyjuk Tbiliszit és ellátogatunk Grúzia egyik legrégebbi településére, Mtskhetaba, melyet i.e. 5–6. században alapítottak. Útközben megtekintjük a Jvari kolostort, amely Mtskheta városa mellett található és eredetét a 6. századra datálják. Nevének jelentése: a kereszt kolostora. Ugyanilyen névvel Jeruzsálemben is található egy kolostor, melyet szintén grúzok építettek. A Kutaiszi felé vezető úton megállunk egy családi borászatban, ahol megkóstoljuk a grúz borokat és autentikus ízeket.  A délutáni órákban érkezés a 3*-os szállodába.

7. nap  Transzfer a repülőtérre hajnalban majd elutazás Budapestre a Wizzair menetrendszerinti járatával Budapestre.

Idegenvezető:

Grúziában élő magyar nyelvű idegenvezető, csoportkísérő és túraszervező vagyok. A csoportos és egyéni utazások kísérése már több éve a foglalkozásom így az elmúlt időszakban rengeteg  magyar turistát fogadtam. Nyelvtudásom, a helyi partnerek és tapasztalatom segítségével garantált élményeket biztosítva igyekszem bemutatni az ország rejtett szépségeit.   Bízom benne hogy hamarosan közösen is felfedezhetjük Grúzia csodálatos természeti és kulturális kincseit.

Travel information (red box)

Részvételi díj: 199.900 Ft

Dátum: Október 11 - 17.

7 NAP/6 ÉJ


Reptéri és egyéb illetékek: 39.900 Ft 
Transzfer: 9 900 Ft
Egyágyas felár: 99 900 Ft

Az ár tartalmazza:
- repülőjegyet Budapestről közvetlen járattal Kutaisibe a Wizzair légitársasággal.
- Egy db feladható 20 kg-os poggyászt és 1db kézipoggyászt (40x30x20).
- szállást 6 éjszakára 3-4* hotelekben reggelivel
- programban megadott kirándulásokat
- helyi magyar nyelvű idegenvezetést a programok során

Külön fizetendők
biztosítások
Fakultatív Program lehetőségek: Egész napos Tbilisi városnézés: 9 900 Ft/fő
Grúz folklór vacsora egy helyi étteremben: 9 900 Ft/fő
Egész napos kirándulás a Kaukázusba: 15 900 Ft/fő

Érintett területek

 • Grúzia

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).

még töltünk