Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Földvár Travel Utazási Iroda

Nyitvatartás: H-P: 9-17 Szo: 9-12 Infóvonal: +36 30 530 6661

Foglalási információk

Út kiválasztása, foglalás megkezdése

Pontosan úgy, mint bármelyik utazási irodában. Akár emailben, telefonon vagy személyesen kérhet segitséget. Irodánkban megtalálja a legjobb utazásszervező irodák ajánlatait, katalógusait.  A szállás kiválasztásához segítséget jelenthet a szállodákról, panziókról megjelenő leírás. A szálláshelyek besorolása (azaz hány csillagos a szálláshely) mindig az adott ország meghatározása szerint történik. Egy-egy körzethez illetve szálláshelyhez kapcsolódva találja meg az oda szóló konkrét utazási ajánlatokat. A kiválasztott utazási ajánlatra kattintva megtekintheti az utazás módját, időtartamát, a szállás adatait, valamint az indulási időpontokat. Az oldalra feltöltött információk tartalmazhatnak hibás vagy hiányos adatokat, melyért felelősséget nem vállalunk!

Ha valamelyik út megtetszik Önnek, kérjen segítséget emailben vagy telefonon. Egyes utazások online is megrendelhetők.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy meg szeretné rendelni az utat, töltse ki pontosan az összes hiányzó adatot és küldje el a megrendelést.

Ezután ellenőrizzük a kiszámított árat, illetve a megadott e-mail címre elküldjük a részvételi díj pontos összegét, a fizetendő egyéb járulékos költségekkel együtt.

Ha ezek ismeretében le szeretné foglalni az utazást, ezt e-mail-ben vagy faxon jelezze vissza nekünk.

A foglalás kérés elküldése után kérjük, ellenőrizze postaládáját, ha feldolgoztuk a kérését, e-mailben értesítjük!
A foglalással kapcsolatos dokumentumokat a foglalásban megadott e-mail címre küldjük el, ezért kérjük a levelező fiókját folyamatosan kísérje figyelemmel! Az elküldött dokumentumokat kézbesítettnek tekintjük. Nem olvasott, nem megkapott és nem letöltött dokumentumok hiányosságából fakadó károkért felelősséget nem vállalunk!

Megrendelés visszaigazolása

A megrendelése ily módon történő véglegesítése után azonnal lépünk az utazásszervező felé és ellenőrizzük, hogy a kiválasztott utazáson vannak-e még szabad helyek. Azt, hogy a kiválasztott útra van-e hely, e-mailen vagy telefonon igazoljuk vissza az Ön részére.

Ezután kitöltjük Önnek az utazási szerződést és a részvételi díjról, vagy díj előlegről kiállított bizonylatot, amely lehetővé teszi, hogy a szolgáltatást kifizethesse. Figyelem: a szolgáltatások végleges megrendelése akkor történik meg, ha hozzánk visszaérkezett az aláírt utazási szerződés (faxon, e-mail-ben vagy eredetiben),mellyel a megrendelő kötelezettséget vállal az utazás részvételi díjának megfizetésére. A teljesítés lehet banki átutalás vagy készpénzfizetés, a ”Fizetési útmutatóban” megadottak szerint.

Az aláírt megrendelő lap és Utazási Szerződés ( ÁSZF) beérkezését követően véglegesítjük foglalását az utazásszervezőnél.

A részvételi díj fizetésének módjai

  • számlánkra átutalással,
  • személyesen készpénzben, irodánkban.
     

Kiegészítés

Oldalunkon megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Utazási szerződés nem jön létre a foglalási adatlap vagy a tájékoztató ajánlat elküldésével. Utazási szerződés csak az írásban rögzített és aláírva visszajuttatott megrendelők és szerződési feltételek szerint jön létre.

Fontos: csak abban az esetben tekintjük véglegesnek a megrendelést, ha a FöldvárTravel Utazási Irodához visszaérkezett az aláírt utazási szerződés (e-mailben, faxon vagy eredetiben).

Az utazás lefoglalása esetén (aláírt és visszaküldött megrendelő lap és utazási szerződés,vagy annak e-mailban történő elfogadása) az aláírt szerződési feltételekben szereplő lemondási határidők és díjak lépnek életbe abban az esetben is, ha a részvételi díj még nem került kiegyenlítésre.

Dokumentumok átvétele

A részvételi jegyet általában 3-7 nappal az utazás megkezdése előtt juttatjuk el Önnek. Ugyanakkor néhány esetben igazodni kell az utazásszervező iroda gyakorlatához és a repülőtéren, pályaudvaron kapja meg a vouchert, repülőjegyet. Természetesen minden esetben küldünk az Ön részére olyan dokumentumot, amivel igazolni tudja befizetését.

még töltünk