Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Foglalási információk

Út kiválasztása, foglalás megkezdése

Pontosan úgy, mint bármelyik utazási irodában. Akár e-mailben, telefonon vagy személyesen kérhet segitséget. Irodánkban megtalálja a legjobb utazásszervező irodák ajánlatait, katalógusait.  A szállás kiválasztásához segítséget jelenthet a szállodákról, panziókról megjelenő leírás. A szálláshelyek besorolása (azaz hány csillagos a szálláshely) mindig az adott ország meghatározása szerint történik. Egy-egy körzethez illetve szálláshelyhez kapcsolódva találja meg az oda szóló konkrét utazási ajánlatokat. A kiválasztott utazási ajánlatra kattintva megtekintheti az utazás módját, időtartamát, a szállás adatait, valamint az indulási időpontokat. Az oldalra feltöltött információk tartalmazhatnak hibás vagy hiányos adatokat, melyért felelősséget nem vállalunk!

Ha valamelyik út megtetszik Önnek, kérjen segítséget e-mailben vagy telefonon. Egyes utazások online is megrendelhetők.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy meg szeretné rendelni az utat, töltse ki pontosan az összes hiányzó adatot és küldje el a megrendelést.

Ezután ellenőrizzük a kiszámított árat, illetve a megadott e-mail címre elküldjük a részvételi díj pontos összegét, a fizetendő egyéb járulékos költségekkel együtt.

Ha ezek ismeretében le szeretné foglalni az utazást, ezt e-mail-ben vagy faxon jelezze vissza nekünk.

A foglalás kérés elküldése után kérjük, ellenőrizze postaládáját, ha feldolgoztuk a kérését, e-mailben értesítjük!
A foglalással kapcsolatos dokumentumokat a foglalásban megadott e-mail címre küldjük el, ezért kérjük a levelező fiókját folyamatosan kísérje figyelemmel! Az elküldött dokumentumokat kézbesítettnek tekintjük. Nem olvasott, nem megkapott és nem letöltött dokumentumok hiányosságából fakadó károkért felelősséget nem vállalunk!

Megrendelés visszaigazolása

A megrendelése ily módon történő véglegesítése után azonnal lépünk az utazásszervező felé és ellenőrizzük, hogy a kiválasztott utazáson vannak-e még szabad helyek. Azt, hogy a kiválasztott útra van-e hely, e-mailen vagy telefonon igazoljuk vissza az Ön részére.

Ezután kitöltjük Önnek az utazási szerződést és a részvételi díjról, vagy díj előlegről kiállított bizonylatot, amely lehetővé teszi, hogy a szolgáltatást kifizethesse. Figyelem: a szolgáltatások végleges megrendelése akkor történik meg, ha hozzánk visszaérkezett az aláírt utazási szerződés (faxon, e-mail-ben vagy eredetiben),mellyel a megrendelő kötelezettséget vállal az utazás részvételi díjának megfizetésére. A teljesítés lehet banki átutalás vagy készpénzfizetés, a ”Fizetési útmutatóban” megadottak szerint.

Az aláírt megrendelő lap és Utazási Szerződés ( ÁSZF) beérkezését követően véglegesítjük foglalását az utazásszervezőnél.

A részvételi díj fizetésének módjai

  • számlánkra átutalással,
  • személyesen készpénzben, irodánkban.
     

Kiegészítés

Oldalunkon megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Utazási szerződés nem jön létre a foglalási adatlap vagy a tájékoztató ajánlat elküldésével. Utazási szerződés csak az írásban rögzített és aláírva visszajuttatott megrendelők és szerződési feltételek szerint jön létre.

Fontos: csak abban az esetben tekintjük véglegesnek a megrendelést, ha a FöldvárTravel Utazási Irodához visszaérkezett az aláírt utazási szerződés (e-mailben, faxon vagy eredetiben).

Az utazás lefoglalása esetén (aláírt és visszaküldött megrendelő lap és utazási szerződés,vagy annak e-mailban történő elfogadása) az aláírt szerződési feltételekben szereplő lemondási határidők és díjak lépnek életbe abban az esetben is, ha a részvételi díj még nem került kiegyenlítésre.

Dokumentumok átvétele

A részvételi jegyet általában 3-7 nappal az utazás megkezdése előtt juttatjuk el Önnek. Ugyanakkor néhány esetben igazodni kell az utazásszervező iroda gyakorlatához és a repülőtéren, pályaudvaron kapja meg a vouchert, repülőjegyet. Természetesen minden esetben küldünk az Ön részére olyan dokumentumot, amivel igazolni tudja befizetését.

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).