Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Jegyértékesítés


Az Interticket jegyiroda kinálatában szereplő összes szinház, -koncert, -sporteseményre irodánkban azonnal megvásárolhatóak a jegyek felár nélkül.

 

Kiemelt ajánlatok!

A cigánybáró
 
ifj. Johann Strauss: A cigánybáró
Nagyoperett három felvonásban, magyar nyelven, magyar felirattal
 

ÁKOS 50 • Audi Aréna Győr


Ákos 50 turné ismét Győrbe érkezik. Az Audi Arénában elsőként egy különleges színpadi elrendezéssel lesz még inkább feledhetetlen ez az este.


Siklóernyős Tandem Repülés


Ahogy csak lebegünk és suhanunk a magasban, szinte semmi sincs odafent körülöttünk, csak a végtelen szabadság, mintha valóban tudnánk repülni.


 
EDDA MŰVEK


Az Edda Művek 2018 március 10-én ismét birtokba veszi a Papp László Budapest Sportarénát, hogy egy hatalmas, új bulival örvendeztesse meg rajongóit


2018 IIHF Jégkorong Világbajnokság

A magyar válogatott 2013 után ismét hazai jégen játszik a felnőtt világbajnokságon! Szurkoljunk közösen az év egyik legnagyobb hazai sportfesztiválján!Mamma Mia! - Győr, Pécs, Szombathely, Veszprém

A 6 kontinensen több mint 60 millió néző által látott és a filmvászonról is jól ismert, az ABBA legendás dalaira épülő sikermusical a Madách Színház sztárjaival!

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).